(+6011) 6431 9491
info@ilhamcipta.com
Get direction

Google map

IlhamCipta Code Graphic

>
>
About Us

Ditubuhkan pertama kalinya pada tahun 2006 oleh pengasasnya Fin A Razak. Pada 2008, Ilham Cipta didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia atas nama IlhamCipta Creative Design dan ilhamcipta.com. Telah beroperasi dirumah secara freelancing dan telah menerima pelbagai tempahan logo, website, e-Commerce dan grafik design yang lain.

Antara pelanggan IlhamCipta sebelum ini ialah Pyroforce Security, Aidijuma, 2Laris Event, Sama Publicationsdan pelbagai lagi.

IlhamCipta juga telah menubuhkan sebuah program yang dinamakan sebagai Give Back to the Society sebagai salah satu cara pengasasnya berterima kasih kepada rakyat Malaysia. Sepanjang waktu alam pengajian, Fin telah menerima tajaan kerajaan tanpa perlu membayar semula. Oleh itu, beliau berpendapat setiap kemahiran dan kepandaian yang diperolehinya haruslah dimanfaatkan untuk Malaysia dan rakyat Malaysia.

Antara yang telah menerima program Give Back To The Society ini adalah sekolah-sekolah kerajaan, sekolah swasta, warga pendidik, persatuan & organisasi non-profit dan masjid/surau.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

Berikan saya info dan tawaran terkini Ilham Cipta

Join our newsletter and get a discount!